// NÅR :

31.okt til 2.nov 2014


// HVOR :

Drømtorp Videregående Skole


// Meld deg på her :

Påmeldingsskjema// Follo LAN 2014


Da vil vi i FolloLan-staben invitere til nytt lan. Det er ett år siden sist, og vi er stolte av å kunne holde det tolvte lanet vårt. All informasjon du trenger å vite om arrangementet vil stå på denne siden så les den nøye.


Stedet for arrangementet er Drømtorp videregående skole, og dørene åpner kl 20.00 på fredag 31. oktober 2014. Vi avslutter kl 13.00 på søndag 2. november 2014. Vi har gjort påmeldingen litt anderledes i år, du må gå til denne siden, fylle ut skjemaet og betale før du blir meldt på! Hvis det skulle være noen spørsmål send meg en mail (jc@vollar.net) eller ring meg på 97715275.


Sted: Drømtorp videregående skole
Prisen : 300 kr per person.
Deltagere: Max 100 personer.
Meld deg på her : Påmeldingsskjema


VIKTIG:

Ta med deg en nettverkskabel (min 7 meter lang). Vi har ingen nettverkskabler å låne bort! MAT: Vi fikser brødmat og pålegg til fredag, lørdag og søndag, og middag til lørdag. Det blir en kro hvor man kan kjøpe både drikke og mat, så ta med litt småpenger (vi tar IKKE kort i kroa).


Påmelding:

Det vil ikke være mulig å betale i døra!! Tidligere har vi brent oss på dette da flere som har meldt seg på, ikke har dukket opp. Derfor har vi i år investert i en påmeldingsløsning hvor du må betale online på forhånd. Så påmelding og betaling skjer her : gå til påmeldingsskjema


Hva er LAN?

Et LAN-party består av deltakere som tar med seg pc-ene sine og kobler de sammen i et stort Local Area Network. Her kan de spille spill og drive med andre data-aktiviteter.


På dette LAN'et vil det ligge til rette for å spille en rekke spill (så ta med det du har). Det legges hovedsaklig opp til å spille CS, COD og BF(3/4), men som regel blir det tatt fram gamle klassikkere som Ra2, Ghostrecon og Farcry. Vi har også et xbox- og ps3-hjørne.


Compo

Det vil være flere compoer. Det blir CS-GO, LOL og MineCraft. Vi jobber også med premier i forhold til dette. Hvis du kjenner noen som har lyst eller mulighet til å sponse oss, vennligst send oss en mail på jc@vollar.net


Kurs - HTML5 & GameHacking

I år vil det også være fokus på kurs. Vi vil holde to kurs, et i HTML5 og et i Game Hacking.


HTML5 kurset går på hvordan man kan lage statiske nettsider med den nye webstandarden. For å være med på HTML-kurset bør du ha med en laptop for å kunne følge med på kodingen.


Game Hacking kurset vil være mer en introduksjon til hvordan man går fram med eksempler til hvordan man kan eksploite Ram'en på maskinen din til å lage en trainer, aimbot og potensielt mer avangserte hacks.


Kursene blir holdt på lørdagsmorgen, og påmelding skjer hos dørvakta på selve arrangementet.


Mat

Staben vil stå for all mat. Vi kjøper inn brødmat og pålegg til alle + middag på lørdag. Denne gangen er det ikke noe tilgjengelig kjøkken, så oppvarming av egen mat, eller kjøleskap for drikke blir ikke mulig.Kro

I år vil det være en egen kro på arrangementet. Her kan man få kjøpt forskjellige drikkevarer (brus, capri-sonne, slush), småmat (toast og ulike rett-i-koppen-retter) og annet snacks. Så ta med deg litt ekstra kontanter (vi tar IKKE kort i kroa). Det vil også være fokus på sosiale elementer i kroa. Det vil bli mulig å låne brettspill (escape, carcassonne, dominion, m.fl.), playstation, singstar, guitarhero, osv.


LAN-regler

For at alle skal ha et bra LAN har vi et par enkle regler som alle må følge. Hvis noen av reglene blir brutt vil deltakeren få en advarsel, bli sendt hjem eller bli politianmeldt utifra hvilken regel som blir brutt. Det vil til enhver tid være to personer på vakt, en i døra og en som holder oversikt over deltakerne inne i hallen.


Reglene er som følger:

- Ingen form for rusmidler er lov. Dette inkluderer alkohol, røyk, snus og andre midler som er lovlig for de over 18 år.
- Alt utstyr tas med på egen ansvar.
- All ferdsel utenfor skolen under arrangementet er på eget ansvar.
- Deltakere som stjeler eller driver hærverk vil stå personlig ansvarlig for dette.
- Porno (div) skal ikke sees under LAN'et.
- Stereo/høytalere skal ikke være med, hodetelefoner skal brukes isteden.
- Alle SKAL ha Antivirus på sin maskin, nylig oppdatert og kjørt igjennom virusscan før de pakker og drar på LAN'et. Virus kan ødelegge mye av opplevelsen, både for deg og andre!
- Det er ikke lov til å trakassere noen mens de sover. Dette inkluderer tegning i ansiktet, bytting av passord på maskiner eller gaffa-teiping av personer (pga tidligere problemer vil personer som blir tatt for dette sendt hjem).


Utstyrsliste:

- PC
- Tastatur
- Mus
- Skjerm
- Headset (ingen høytalere er lov)
- Strømsplitter, dere vil bare få 1. strømuttak pr. deltaker
- Sovepose, evt. pute
- Nettverkskabel (minimum 7 meter). Dette kan kjøpes på ClasOhlson.
- Drikke (Brus/Saft)
- Alle spørsmål rundt arrangementet rettes til Jon Vollar på jc@vollar.net eller 97715275