// Tidsplan


På denne siden får du en mer utfyllende tekst om aktivitetene som vil foregå i løpet av helgen. Du får også en oversikt over når aktivitetene finner sted, og hva du må følge med på. Dette inkluderer regler rundt compone og informasjon rundt kursene.

Tidene vil være noe variable. Vi prøver å unngå at noen aktiviteter kjører samtidig, slik at alle har mulighet for å være med på alt.

I år vil det kjøres en kro store deler av lanet. Åpningstider: 20.00 - 02.00 (fredag), 13.45 - 02.00 (lørdag), 11.00 - 13.00 (søndag). I kroa vil også brødmat og middag serveres. Brødmat vil være et koltbord, slik at man kan gå å hente seg noe når man er sulten. Mens middagen blir lagt inn på et punkt mellom lol og cs compoen.

// 20:00 Fredag - dørene åpner


Vi åpner dørene så fort vi er ferdige med riggingen. Det vil si at det kan hende vi åpner noe før 20:00.
Det er ikke mulig å reservere plasser, men vi kan fikse slik at du og vennene dine kan sitte sammen. Bare si i fra.

// 22:00 Fredag - offisiel åpning av lanet


Lys, lyd, røyk og andre fancy sceneeffekter kommer du ikke til å se her. Men en god dose praktisk informasjon vil bli gitt av en kar som står på en stol.// 11:00 Lørdag - HTML5-kurs


lol compo

Dette er et kurs for deg som har lyst til å lære hvordan man lager nettsider. Det er Jc som har ansvaret for dette kurset, og som vil vise deg de vanligste elementene på en nettside. Dersom dere har skoleoppgaver med dette temaet kan disse tas med på kurset og det vil bli mulighet til å gå igjennom disse.// 12:30 Lørdag - game hacking-kurs


hacking games

Har du irritert deg over hackere med aim-bot, wall-hack eller no recoil? Da er dette kurset for deg. Vi skal ta for oss hvordan man potensielt kan lage disse hackene i dine favorittspill. Det er Jc som har ansvaret for dette kurset. Dette er et artig tema og ha litt kunnskap om, og samtidig kommer du til å lære mye om hvordan rammen i maskinen din fungerer og hvordan spillutvikling bruker ram.
Du kan teste ut denne kunnskapen på alle spillene du eier uten at du gjør noe skade på dem. Det er så klart ikke smart å gjøre disse hackene på online-spill da du vil bli kastet ut på et punkt.// 13:30 Lørdag - minecraft-hungergames compo


minecraftcompo

Minecraft hungergames compo, var et stort ønske fra i fjor. Så i år har Rolf satt seg ned og funnet ut hvordan dette fungerer. Det blir så klart noen tøffe premier, mer info om regler kommer.

Åpen build-server. Det vil også være en åpen minecraftserver for alle på lanet, hvor dere kan utforske og bygge.// 15:00 Lørdag - lol compo


lol compo

I år er det Simen & Daniel som har fått ansvar for LOL compoen.
Tidligere har dette vært top compoen vår, med høyt adrelin-nivå og mye morro.

* Det vil være 5v5 lag
* Påmeldinging skjer til vakta
* Compoen starter kl 15:00 på lørdagen
... mer info kommer// 18:00 Lørdag - cs-go compo


cs-go compo

Det er Jc som har ansvaret for CS-GO compoen i år
Vi kommer til å sette opp en dedikert server kun for compoen
* Påmeldinging skjer til vakta * Compoen starter kl 15:00 på lørdagen * Det vil være 3v3 lag
... mer info kommer

// 23:00 Lørdag - premieutdeling


 

Vi er kjent for å ha delt ut alt fra brød til fete pengepremier som førstepremier. I år har vi et eget team som kun jobber med spons så det blir noen fete premier.

// 12:00 Søndag - ferdig


Vi napper ut internettlinja kl 12:00 på søndagen, og dørene stenges ikke så lenge etter dette.